Echipamente electrice si de iluminat, navale si antiex

Emco Star

  • Parteneri De-a lungul activitatii am cautat intotdeauna sa avem parteneri pe care sa ne putem bizui, atat profesional cat si financiar.
    Datorita respectului si relatiei de corectitudine si incredere pe care o avem cu partenerii nostri - clienti si furnizori - putem oferi solutii electrice complexe pentru mediul naval si Antiex, de cea mai buna calitate si la preturi competitive.
    Mai mult
  • Industrial Industria este ramura cea mai importanta in economia unei tari. Atat timp cat se folosesc piese de calitate in intretinerea masinilor, liniilor de productie, de asamblare, acestea sunt mai durabile. Acest factor ducand la mentinerea preturilor la un nivel cat mai jos, crescand puterea de cumparare.
  • Naval "Adevarata viata e o navigare in furtuni; marinarii nu iubesc portul decat pentru a se odihni si apoi a pleca din nou spre a se intoarce dintr-un vis si a pleca din nou in urmarirea altuia." Lucio Dambra.
  • Antiex Focul este un element primordial şi care se află în opoziţie cu apa. Calamităţile în urma focului sunt dezastruoase. În faţa focului suntem de cele mai multe ori neputincioşi şi pentru a nu ne expune in faţa acestui risc, cel mai înţelept este să prevenim aceste dezastre. În acest sens, marii producători de echipamente electrice contribuie la salvarea de vieţi omeneşti prin fabricarea unor produse care sporesc siguranţa mediului de lucru.

Noutati

Statie de control antiex Ex d switch + ampermetru - 09 oct 2018

  Statie de control antiex Eex d, Switch+Ampermetru Protectia Ex: II 2G Ex d IIC+H2 T5 Certificat antiex: CEC 14 ATEX 015 Temperatura ambientala: -40°C to...

Mai mult

Sisteme de trecere modulare pentru cabluri CONNMAXX WISKA - 16 feb 2017

Trecerri de cablu concepute special pentru tablouri de distributie si nu numai,ofera o multitudine de posibilitati datorita modularitatii. Simplitate in utilizare,fara unelte pretentioase...

Mai mult

Sisteme de bratari montaj/protectie WISKA - 16 feb 2017

              Protecția cablului corecta, este una dintre cele mai importante cerințe...

Mai mult
 

Bine ati venit

Bine ati venit pe site-ul EMCO STAR.

Aici puteti gasi diverse produse electrice cu specific industrial, naval si antiex.

In sectiunea INDUSTRIAL va stam la dispozitie cu corpuri de iluminat pentru exterior (proiectoare, corpuri stradale, corpuri fluorescente) si interior (proiectoare si corpuri fuorescente). Deasemenea, va stam la dispozitie si cu aparataj (contactoare, relee, doze de jonctiune din poliamida sau bronz, intrerupatoare automate, usoli, DRG-uri, etc), aparate de masura si cabluri de putere si instrumentatie.

In sectiunea NAVAL avem placerea sa va oferim o gama larga de produse electrice (lumini de navigatie, corpuri fluorescente navale, corpuri incandescente, proiectoare navale cu LED, proiectoare din bronz, proiectoare de cautare, contactoare, usoli, intrerupatoare automate, relee, etc.) cu certificare navala: Germanischer Lloyd, Det Norske Veritas (DNV), Bureau Veritas sau Loyds Register.

ANTIEX, este sectiunea cea mai recenta pentru compania noastra dar si cu cele mai multe noutati. Daca sunteti interesati de cutii de legatura antiex din GRP, aluminiu, otel inoxidabil sau statii de control din acelasi materiale, cu protectie sporita, intriseca sau antideflagranta, atunci va aflati pe site-ul de de care aveti nevoie. Pentru aceste produse aveti tot suportul nostru. Deasemenea, putem sa va oferim si corpuri de iluminat pentru Zona 1 si Zona 2 (Proiectoare, corpuri fluorescente, lampi de semnalizare si girofaruri, etc)

Mai mult

Logare

Pentru a avea acces la aceasta pagina, trimiteti un mail cu datele dvs la mail-ul: office@emcostar.ro