Echipamente electrice si de iluminat, navale si antiex

Emco Star

  • Parteneri De-a lungul activitatii am cautat intotdeauna sa avem parteneri pe care sa ne putem bizui, atat profesional cat si financiar.
    Datorita respectului si relatiei de corectitudine si incredere pe care o avem cu partenerii nostri - clienti si furnizori - putem oferi solutii electrice complexe pentru mediul naval si Antiex, de cea mai buna calitate si la preturi competitive.
    Mai mult
  • Industrial Industria este ramura cea mai importanta in economia unei tari. Atat timp cat se folosesc piese de calitate in intretinerea masinilor, liniilor de productie, de asamblare, acestea sunt mai durabile. Acest factor ducand la mentinerea preturilor la un nivel cat mai jos, crescand puterea de cumparare.
  • Naval "Adevarata viata e o navigare in furtuni; marinarii nu iubesc portul decat pentru a se odihni si apoi a pleca din nou spre a se intoarce dintr-un vis si a pleca din nou in urmarirea altuia." Lucio Dambra.
  • Antiex Focul este un element primordial şi care se află în opoziţie cu apa. Calamităţile în urma focului sunt dezastruoase. În faţa focului suntem de cele mai multe ori neputincioşi şi pentru a nu ne expune in faţa acestui risc, cel mai înţelept este să prevenim aceste dezastre. În acest sens, marii producători de echipamente electrice contribuie la salvarea de vieţi omeneşti prin fabricarea unor produse care sporesc siguranţa mediului de lucru.

Logare

Pentru a avea acces la aceasta pagina, trimiteti un mail cu datele dvs la mail-ul: office@emcostar.ro